E-mentes termékekkel bővült kínálatunk

e-mente termékek

Az egészségtudatosan táplálkozó fogyasztók számára hoztuk létre az E-mentes összetevőkből kialakított termékek kategóriáját. Ezek a termékek nem tartalmaznak mesterséges adalékanyagot, azaz mesterséges színező-, ízesítő- és sűrítőanyagokat.


A hazai gyártók közül elsők között figyeltünk arra, hogy népszerű vajkrém, körözött, krémsajt és krémtúró termékeink gyártásánál kiemelten kezeljük az összetevőket, így mellőzzük a mesterséges adalékanyagok, színező-, ízesítő- és sűrítőanyagok használatát. Az egészségtudatosan táplálkozó fogyasztóink körében ezek a termékek igen népszerűek lettek, melyhez az is hozzájárult, hogy termékeink alapanyaga magyar tej, mely a Hortobágy környéki régióból származik.

Egy kis e-szám történelem

Az e-számokat az Európai Unió hozta létre az élelmiszeriparban használt adalékanyagok kategorizálására. Az EU elsőként az ételek színezőanyagához használt adalékanyagokat szabályozta még 1962-ben. Ezt követte 1964-ben a tartósítószerek, 1970-ben az antioxidánsok, majd 1974-ben az emulgeálószerek, stabilizátorok sűrítőanyagok és zselésítő anyagok rendszerezése. Azóta több, nemzeti törvénykezésbe átültetett EU-s direktíva szabályozza nyugtatóan az e-számok kérdését.

E-mentes összetevők mozgalom

Az egészségtudatos táplálkozási mozgalmak megerősödésével a Nádudvari a hazai gyártók közül elsők között kínált alternatívát a fogyasztóknak a vajkrém, körözött, krémsajt és krémtúró kategóriákban.
Tudta-e, hogy a Nádudvari E-mentes termékekben felhasznált tej nagy része saját telephelyeinkről, a Hortobágy környéki régióból származik?

Válasszon E-mentes termékeink közül:

vajkrém
Nádudvari vajkrém natúr
snidliges vajkrém
Nádudvari vajkrém snidlinges
magyaros vajkrém
Nádudvari vajkrém magyaros
körözött
Nádudvari körözött házias
csípős körözött
Nádudvari körözött csípős
körözött
Nádudvari körözött metélőhagymás
laktózmentes körözött
Nádudvari körözött laktózmentes
tejszínes krémsajt
Nádudvari krémsajt natúr
tejszínes krémsajt
Nádudvari krémsajt magyaros
tejszínes krémsajt
Nádudvari krémsajt snidlinges
vanílilás krémtúró
Nádudvari krémtúró vaníliás
mazsolás krémtúró
Nádudvari krémtúró mazsolás