Újra díjazott lett a Nádudvari

Ünnepélyes keretek között adták át az idei Magyar Termék Nagydíj kitüntetéseket, melyekkel olyan árukat, szolgáltatásokat és gazdasági szervezeteket díjaznak, amelyek tevékenységük során bizonyítottan elkötelezettek a minőség ügye iránt, és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen kiváló minőségű termékek előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának.Nádudvaron 2013-ban is folytatódott az innováció. Követve ez eddigi stratégiát, a „Hazai ízek, vidéki hangulat” jegyében az elmúlt hónapokban jelent meg a piacon a Nádudvari 25%-os tejföl, valamint a laktóz- és gluténmentes Nádudvari májas termékcsalád, melyek a Minőség és Innováció kategóriájában a szakma legrangosabb elismerését kapták meg a Parlamentben. Így a Magyar Termék Nagydíjjal kitüntetett termékek sorában követték a vajat (2008), a túrót (2009), a körözöttet (2010), a vajkrémet (2011) és a krémtúrót (2012).

Nádudvar mint gyártó arra törekszik, hogy megóvja a modern technológiával készülő tradicionális magyar tejtermékek és húskészítmények ízvilágát, s a mindenkori piac elvárásainak megfelelően, de az alapértékeket továbbra is őrizve működjön.

Szakértelme elismeréseként, a magyar élelmiszer-feldolgozás területén több évtizede kifejtett kiemelkedő munkájáért a Magyar Termék Nagydíj pályázat kiírói a Gazdasági Nívódíj 2013 elismerő címet adományozták a Nádudvari Élelmiszer Kft.-nek.

Forrás: Élelmiszer online, 2013. szeptember 5.