Tejtermékek

Tejtermékeink a vidék ízét, zamatát idézik, hiszen a szántóföldtől az asztalig zártkörű integráció keretében készülnek. Különlegességük, hogy az ízesített tejtermékeinket is E-számos élelmiszer-adalékok nélkül készítjük. A gyártáshoz felhasznált tej 80%-a saját telephelyeinkről érkezik, a Hortobágy környéki régióból.

Nádudvari tej

 

Tej

Fehérjék, tápláló vitaminok (A, D és B12), ásványi anyagok (kálium, kalcium, foszfor, magnézium, cink)

Tele van természetes tápanyagokkal, finom és sokoldalú. Vagyis: élet, erő és egészség. A magas kalciumtartalmú Nádudvari tejtermékek igazi vidéki hangulatot varázsolnak az asztalra.

Nádudvari tej 2,8% 0,5l

Nádudvari tej 2,8% 1l

Nádudvari tej 2,8% 200ml


Nádudvari túró

Túró

Fehérje, kalcium

Könnyen emészthető, alacsony zsírtartalmú, és nélkülözhetetlen a konyhában. A különleges rögös állomány a nádudvari túrómesterek féltve őrzött tudásának és a hagyományos alapokon nyugvó technológiának köszönhető. A népszerű házias jelleg titka pedig a szikes Hortobágy mikroklímájában és az alföldi tehenészetek egyedi tejminőségében keresendő.

Nádudvari túró félzsíros 450g

Nádudvari túró félzsíros 250g

Nádudvari zsírszegény túró 250g


Nádudvari tejföl

Tejföl

A magyar konyha alapja

A Nádudvari tejföl zamatát a receptúra adja: tejből és frissen fölözött pasztőrözött tejszínből készül. Kellemes savanyúságát és aromáját a tejsavbaktériumoknak köszönheti. Különlegessége, hogy egyesíti a savanyított tejtermékek emésztésre kedvező hatását és a zsírdús termékek tápláló tulajdonságait.

Nádudvari tejföl 25% 270g

Nádudvari tejföl 20% 140g

Nádudvari tejföl 20% 330g

Nádudvari tejföl 12% 330g


Nádudvari kefír

Kefir

Élőflórás gyomorbarát

Nem véletlen, hogy a török eredetű szó (keif) jelentése: jól lenni. Szénsavas jellege és a benne található élőflóra miatt frissítő hatású, elősegíti a bélrendszer működését, a természetes vitaminok pedig jótékony hatással vannak a szervezetünkre.

Nádudvari kefir 330 g

Nádudvari kefir 150g


Nádudvari joghurt

Joghurt

Egészségünkre!

Gazdag proteinben, kalciumban, vitaminokban, ásványi sóban, viszont kalóriában szegény. Nemcsak a diéták tökéletes kiegészítője, de élőflóra-tartalmának köszönhetően jótékony hatással van a gyomor- és bélrendszerre, valamint segíti az emésztést is.

Nádudvari krémjoghurt 180 g

Nádudvari natúr joghurt 330g

Nádudvari natúr joghurt 150g

Nádudvari natúr joghurt 1,4% 150 g


Nádudvari vajkrém

Vajkrém

A krémélmény fokozható

Vajkrémjeink titka az alapanyagokban keresendő: a Nádudvari vaj növeli a krémességet és az íz intenzitását, az érettebb, összetettebb íz pedig a Nádudvari tejfölnek köszönhető. Az E-számos élelmiszer-ipari adalék anyagok nélkül készülő Nádudvari vajkrém natúr, magyaros és snidlinges ízesítéssel kapható.

Nádudvari vajkrém snidlinges 180g

Nádudvari vajkrém magyaros 180g

Nádudvari vajkrém natúr 180g


Nádudvari körözött

Körözött

Ősi pásztoreledelünk

A jó élelmiszer titka a jó alapanyag. Körözöttünk Magyar Termék Nagydíjat nyert Nádudvari tejföl és Nádudvari túró felhasználásával készül. Ez az üdén friss, aromás ínyencség a tájegységre jellemző ízesítés által válik igazi gasztrokuriózummá. Nemcsak ízeiben, de elkészítésében is ápoljuk a hagyományt, hiszen minden körözöttünk E-adalékok nélkül készül.

Nádudvari körözött csípős 150g

Nádudvari körözött metélőhagymás 150g

Nádudvari körözött házias 150g


Nádudvari krémsajt

Krémsajt

Egy falat természetesség

A változatosság gyönyörködtet! Lágyan krémes különlegességünk három ízben varázsolja el az érzékeket. A mesterséges adalékok nélkül készülő Nádudvari krémsajtok titka az innováció és a hagyomány tökéletes harmóniája.

Nádudvari krémsajt magyaros 150 g

Nádudvari krémsajt snidlinges 150g

Nádudvari krémsajt natúr 150g


Nádudvari krémtúró

Krémtúró

Az iskolások desszertje

Ez a speciálisan magyar termék nálunk a kitűnő minőségű Nádudvari tehéntúró mellett­­­ – ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­az ízesítésektől függően – Nádudvari joghurtból és Nádudvari tejfölből készül. A hagyományos vaníliás és mazsolás mellett meggyes ízben is kapható tejalapú desszert nem tartalmaz mesterséges adalék anyagokat. Tartósítása kizárólag hőkezeléssel történik, krémességét pedig a hozzáadott természetes anyagoknak köszönheti.

Nádudvari krémtúró meggyes 90g

Nádudvari krémtúró mazsolás 90g

Nádudvari krémtúró vaníliás 90g


Nádudvari szendvicskrémek

Szendvicskrém

Legújabb termékeink, a szendvicskrémek lágy, kellemes állagukkal és többféle ízesítésükkel változatossá teszik a mindennapi étkezéseket, kiválóan alkalmasak reggelihez, uzsonnához, vacsorához. A háromféle ízesítésből – semleges natúr, enyhén snidlinges és erősebb magyaros – mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.

Nádudvari szendvicskrém snidlinges

Nádudvari szendvicskrém natúr

Nádudvari szendvicskrém magyaros