Tejtermékek

Tejtermékeink a vidék ízét, zamatát idézik, hiszen a szántóföldtől az asztalig zártkörű integráció keretében készülnek. Különlegességük, hogy az ízesített tejtermékeinket is E-számos élelmiszer-adalékok nélkül készítjük. A gyártáshoz felhasznált tej 80%-a saját telephelyeinkről érkezik, a Hortobágy környéki régióból.

Nádudvari tej

 

Tej

Fehérjék, tápláló vitaminok (A, D és B12), ásványi anyagok (kálium, kalcium, foszfor, magnézium, cink)

Tele van természetes tápanyagokkal, finom és sokoldalú. Vagyis: élet, erő és egészség. A magas kalciumtartalmú Nádudvari tejtermékek igazi vidéki hangulatot varázsolnak az asztalra.

Nádudvari tej 2,8% 0,5l

Nádudvari tej 2,8% 1l

Nádudvari tej 2,8% 200ml


Nádudvari túró

Túró

Fehérje, kalcium

Könnyen emészthető, alacsony zsírtartalmú, és nélkülözhetetlen a konyhában. A különleges rögös állomány a nádudvari túrómesterek féltve őrzött tudásának és a hagyományos alapokon nyugvó technológiának köszönhető. A népszerű házias jelleg titka pedig a szikes Hortobágy mikroklímájában és az alföldi tehenészetek egyedi tejminőségében keresendő.

Nádudvari laktózmentes túró 250g

Nádudvari sovány túró 250g

Nádudvari túró félzsíros 450g

Nádudvari túró félzsíros 250g

Nádudvari zsírszegény túró 250g


Nádudvari tejföl

Tejföl

A magyar konyha alapja

A Nádudvari tejföl zamatát a receptúra adja: tejből és frissen fölözött pasztőrözött tejszínből készül. Kellemes savanyúságát és aromáját a tejsavbaktériumoknak köszönheti. Különlegessége, hogy egyesíti a savanyított tejtermékek emésztésre kedvező hatását és a zsírdús termékek tápláló tulajdonságait.

Nádudvari tejföl 25% 270g

Nádudvari tejföl 20% 140g

Nádudvari tejföl 20% 330g

Nádudvari tejföl 12% 330g


Nádudvari kefír

Kefir

Élőflórás gyomorbarát

Nem véletlen, hogy a török eredetű szó (keif) jelentése: jól lenni. Szénsavas jellege és a benne található élőflóra miatt frissítő hatású, elősegíti a bélrendszer működését, a természetes vitaminok pedig jótékony hatással vannak a szervezetünkre.

Nádudvari kefir 330 g

Nádudvari kefir 150g


Nádudvari joghurt

Joghurt

Egészségünkre!

Gazdag proteinben, kalciumban, vitaminokban, ásványi sóban, viszont kalóriában szegény. Nemcsak a diéták tökéletes kiegészítője, de élőflóra-tartalmának köszönhetően jótékony hatással van a gyomor- és bélrendszerre, valamint segíti az emésztést is.

Nádudvari krémjoghurt 180 g

Nádudvari natúr joghurt 330g

Nádudvari natúr joghurt 150g

Nádudvari natúr joghurt 1,4% 150 g


Nádudvari vajkrém

Vajkrém

A krémélmény fokozható

Vajkrémjeink titka az alapanyagokban keresendő: a Nádudvari vaj növeli a krémességet és az íz intenzitását, az érettebb, összetettebb íz pedig a Nádudvari tejfölnek köszönhető. Az E-számos élelmiszer-ipari adalék anyagok nélkül készülő Nádudvari vajkrém natúr, magyaros és snidlinges ízesítéssel kapható.

Nádudvari vajkrém snidlinges 180g

Nádudvari vajkrém magyaros 180g

Nádudvari vajkrém natúr 180g


Nádudvari körözött

Körözött

Ősi pásztoreledelünk

A jó élelmiszer titka a jó alapanyag. Körözöttünk Magyar Termék Nagydíjat nyert Nádudvari tejföl és Nádudvari túró felhasználásával készül. Ez az üdén friss, aromás ínyencség a tájegységre jellemző ízesítés által válik igazi gasztrokuriózummá. Nemcsak ízeiben, de elkészítésében is ápoljuk a hagyományt, hiszen minden körözöttünk E-adalékok nélkül készül.

Nádudvari körözött csípős 150g

Nádudvari körözött metélőhagymás 150g

Nádudvari körözött házias 150g


Nádudvari krémsajt

Krémsajt

Egy falat természetesség

A változatosság gyönyörködtet! Lágyan krémes különlegességünk három ízben varázsolja el az érzékeket. A mesterséges adalékok nélkül készülő Nádudvari krémsajtok titka az innováció és a hagyomány tökéletes harmóniája.

Nádudvari krémsajt magyaros 150 g

Nádudvari krémsajt snidlinges 150g

Nádudvari krémsajt natúr 150g


Nádudvari krémtúró

Krémtúró

Az iskolások desszertje

Ez a speciálisan magyar termék nálunk a kitűnő minőségű Nádudvari tehéntúró mellett­­­ – ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­az ízesítésektől függően – Nádudvari joghurtból és Nádudvari tejfölből készül. A hagyományos vaníliás és mazsolás mellett meggyes ízben is kapható tejalapú desszert nem tartalmaz mesterséges adalék anyagokat. Tartósítása kizárólag hőkezeléssel történik, krémességét pedig a hozzáadott természetes anyagoknak köszönheti.

Nádudvari krémtúró meggyes 90g

Nádudvari krémtúró mazsolás 90g

Nádudvari krémtúró vaníliás 90g


Nádudvari szendvicskrémek

Szendvicskrém

Legújabb termékeink, a szendvicskrémek lágy, kellemes állagukkal és többféle ízesítésükkel változatossá teszik a mindennapi étkezéseket, kiválóan alkalmasak reggelihez, uzsonnához, vacsorához. A háromféle ízesítésből – semleges natúr, enyhén snidlinges és erősebb magyaros – mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.

Nádudvari szendvicskrém snidlinges

Nádudvari szendvicskrém natúr

Nádudvari szendvicskrém magyaros