Cégtörténet

A Hortobágyi Nemzeti Park közelében található, száz százalékban magyar tulajdonú Nádudvari Élelmiszer Kft. 2007. szeptember 1-jén alakult meg. Húsüzemünk jogelődje már 1969-től működik, tejüzemünkben 1975 óta folyik tejfeldolgozás, 2010-ben pedig beindult a mirelit üzletág.

A regionális ízvilágot a modern táplálkozás követelményeivel összhangban képviselő termékeink garantáltan megfelelnek a fokozott élelmiszer-biztonsági elvárásoknak. A Nádudvari márkajelzés az ország minden pontján, a hazai és nemzetközi üzlethálózatokban is garanciát jelent a minőségre.

Cégünk több terméke is büszkélkedhet a Magyar Termék Nagydíj kitüntetéssel, zászlóshajónk, a Nádudvari túró, pedig kijutott a Párizsi Élelmiszer-ipari Kiállításra (SIAL) is. Legkedveltebb termékünk minőségét a Nádudvari túrómesterek szaktudása garantálja már hosszú évek óta.

Filozófiánk: Küldetésünknek tartjuk, hogy kizárólag kiváló minőségű, magyar élelmiszert kínáljunk az egészségtudatos vásárlóknak. Azoknak, akiknek fontos, hogy mi kerül az asztalukra. Azzal, hogy termékeink túlnyomórészt hazai alapanyagokból, kizárólag hazai gyártásban és hazai munkaerő igénybevételével készülnek, nemcsak környezettudatos választást kínálunk, de a helyi gazdaságot is támogatni kívánjuk.

Fő tevékenységi köreink: Tej- és tejtermékgyártás, előkészített hús- és húskészítménygyártás, mirelitkészítmény-gyártás, valamint ezen termékek nagykereskedelme.

Tulajdonosok: Nagisz Zrt., HAGE Zrt. és belföldi magánszemélyek. www.nagisz.hu


Természetes E-mentes összetevőkkel

E-mentes

Az E-mentes pecsét arra utal, hogy a jelzett termék nem tartalmaz E-számos adalék anyagokat. Az alap tejtermékeink (tej, túró, tejföl, vaj) mellett ízesített tejtermékeink – krémtúrók, vajkrémek, sajtkrémek, körözöttek – is egytől egyig E-számos élelmiszer-adalékok nélkül készülnek, vagyis nem tartalmaznak mesterséges színező-ízesítő-sűrítő anyagokat és tartósítószereket. Szintetikus stabilizálók helyett tejfehérjéket, növényi kivonatokat és növényi rostot alkalmazunk, ízesítésre természetes fűszernövényeket és gyümölcskészítményeket használunk.


Magyar Termék Nagydíjak

dij_02_hu
dij_07_hu