Magyar Termék Nagydíjas a Nádudvari E-mentes sajtkrém

„A Nádudvari Élelmiszer Kft idén 8. alkalommal vehette át a Magyar Termék Nagydíj kitüntető díjat. – mondta el az Élelmiszer online-nak Volosinovszki János ügyvezető igazgató. A korábbi években mind a tej, a hús és a mirelit üzletág termékei is kaptak díjat, idén az E-mentes termékcsalád negyedik tagja, a Nádudvari sajtkrém nyerte el a Magyar Termék Nagydíjat.
Magyar Termék Nagydíjas a Nádudvari E-mentes sajtkrém
A Nádudvari Élelmiszer Kft. nagy gondot fordít arra, hogy termékei megfeleljenek a modern táplálkozástudomány alapelveinek, ugyanakkor megőrizzék a hagyományos magyar ízvilágot. Erre kiváló példa az E-mentes termékcsaládunk, melynek minden tagja E-számos élelmiszer-adalékok nélkül készül, vagyis nem tartalmaznak mesterséges színező-, ízesítő-, sűrítő- anyagokat és tartósítószereket. Szintetikus stabilizálók helyett tejfehérjéket, növényi kivonatokat és növényi rostot alkalmazunk, ízesítésre természetes fűszernövényeket és gyümölcskészítményeket használunk.
A Magyar Termék Nagydíjas E-mentes termékcsalád ismertségének növelésére ősszel széleskörű marketingtámogatást indít a cég.”