Húskészítmények

Húsüzemünkben gondos és szakszerű módszerekre támaszkodó állattartásból származó alapanyagokkal dolgozunk. Hústermékeink egyedisége a sokéves tapasztalatnak és a tájegységre jellemző ízvilágnak köszönhető.

Nádudvari májasok

Májasok

Glutén- és laktózmentes

A májas az egyik legrégebbi és leghagyományosabb termékünk, amely gondosan válogatott alapanyagokból készül, egyedi receptúra alapján. A glutén- és laktózmentes Nádudvari májas igazi magyaros csemege, karakteres, tájjellegű ízekben.

Nádudvari májas 110g

Nádudvari májas majorannás 110g

Nádudvari májas snidlinges 110g

Nádudvari májas 1000g

Nádudvari májas 400g

Nádudvari bácskai hurka 800g

Nádudvari bácskai hurka 200g


Nádudvari kolbászok

Kolbász

A vidék íze

Tökéletes arányok és finomra hangolt ízharmóniák jellemzik a Nádudvari kolbászokat. Legyen szó a már-már hungarikumnak számító debreceniről, az ínyencfalatként emlegetett bajor kolbászról, vagy a nyári szezon kedvencéről, a grillkolbászról, a gyártás alapja minden esetben a tapasztalat és az innováció.

Nádudvari csemege debreceni kolbász 300g

Nádudvari csemege debreceni páros csípős 300g

Nádudvari mini páros kolbász 500 g

Nádudvari mini bajor kolbász 500 g

Nádudvari mini bajor kolbász 800g

Nádudvari mini debreceni páros 800g


Nádudvari disznósajt

Disznósajt

Bükkfával füstölve

A Nádudvari disznósajt igazi kuriózum, hiszen a környék egyik legnépszerűbb fogását juttatja el a fogyasztók asztalára. A hagyományos helyi fűszerezés, a kifogástalan alapanyagok és a szakmai tapasztalat biztosítja a kiváló minőséget és a hamisítatlan falusi zamatot.

Nádudvari disznósajt 200g

Nádudvari disznósajt


Nádudvari disznótoros

Disznótoros

A hagyomány íze

A hagyományos disznótoros koronája a hamisítatlan magyaros ízvilágot képviselő hurka. Véres hurkánk titka az illatos fűszerekben keresendő, míg májas hurkánk zamatát éppen a visszafogott ízesítés adja meg. A sült kolbász pedig felteszi az i-re a pontot.

Nádudvari disznótoros 350g

Nádudvari májas hurka 350g

Nádudvari véres hurka 350g

Nádudvari sütni való kolbász 350g


Nádudvari szalonna

Szalonna

Van sütnivalónk!

A Nádudvari szalonna termékpalettáján minden megtalálható, mi szem-szájnak ingere. Legyen szó akár a hagyományteremtő sós szalonnáról vagy a legkülönlegesebb egyedi fűszerezésű kondásszalonnáról, mottónk a minőség. Füstölt szalonnáink karakteres ízét a füstöléshez használt bükkfa egyedi aromája adja.

Nádudvari csemege szalonna

Nádudvari kenyérszalonna

Nádudvari paprikás erdélyi szalonna

Nádudvari sós szalonna

Nádudvari erdélyi szalonna

Nádudvari rakott erdélyi szalonna


Nádudvari virsli

Virsli

Ami nem hiányozhat a konyhából

A Nádudvari virslik összetéveszthetetlen ízvilágának alapja a gondos előkészítés. Az igényesen válogatott alapanyagok különleges fűszerezés által nyerik el végső formájukat, és válnak valódi ínyencfogássá a tányéron.

Nádudvari mini virsli 500 g

Nádudvari mini virsli 800g

Nádudvari virsli

Nádudvari roppanós virsli 900g

Nádudvari roppanós virsli 240g


Nádudvari felvágottak

Felvágottak

Ami mindig kéznél van

A Nádudvari felvágottak kizárólag kiváló minőségű, igényesen válogatott alapanyagokból készülnek. Ellenállhatatlan zamatukat a vidékre jellemző egyedi fűszerezésnek köszönhetik.

Nádudvari májusi csemege

Nádudvari olasz felvágott

Nádudvari löncshús

Nádudvari Zala felvágott

Nádudvari fokhagymás szelet


Előkészített húsok

Tartalmas élmények

Előkészített hústermékeinket bátran ajánljuk azoknak, akik szeretik a kiadós fogásokat, de nem szívesen vágnak bele egy egész napos főzésbe. A Nádudvarival még a töltött káposzta se ördöngösség. Eme hagyományos fogás különlegessége a vidékre jellemző fűszerezés, titka pedig az egyedi ízvilágú nyírségi káposzta.

Nádudvari töltött káposzta 1000 g


Grillkolbász

A nyár kedvencei

A nyári kerti partik elengedhetetlen kellékei. Grillkolbászaink magas hústartalommal készülnek, sajtos, fokhagymás és chilis ízesítésben, hogy mindenki megtalálhassa a megfelelőt. Azok számára, akik többféle ízt is kipróbálnának, mix változatot is készítettünk, melyben mindhárom ízesítés megtalálható.

Nádudvari grillkolbász sajtos 300g

Nádudvari grillkolbász chilis 300g

Nádudvari grillkolbász mustáros 300g