Nádudvari ízek idén is a Campus Fesztiválon

Idén is folytatódik az egyedülálló régiós együttműködés a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft. és a Nádudvari Élelmiszer Kft. között. A fesztiválozók örömére a tavaly sikeresen debütált Nádudvari Gasztro Bisztró és a Nádudvari Gasztro Színpad idén is megtalálható lesz a Campuson.

Nádudvari facebook túrós receptverseny

Nyeremények: Nők Lapja Konyha és Nők Lapja Konyha Desszert előfizetés
Részletek: facebook oldalunkon március 19-től.

A játék 2018. március 19. 08:00 órától 2018. április 9. 20:00 óráig tart.

Egymilliárd forintos üzemet avatott Nádudvaron Varga Mihály

Több mint egymilliárd forintos beruházás zajlik a Nádudvari Élelmiszer Kft-nél. A pénzből kialakítottak egy panírozóüzemet, bővítették a húsfeldolgozót és hűtőház is épült. A fejlesztéshez több mint félmilliárd forint támogatást kapott a cég a Nemzetgazdasági Minisztérium Nagyvállalati Beruházási Támogatás Programjából.

Nádudvar ízei a debreceni Campus Fesztiválon

“Egyedülálló régiós együttműködési megállapodást kötött a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft. és a Nádudvari Élelmiszer Kft., melynek eredménye a tizedik debreceni Campus Fesztiválon debütáló két új helyszín lesz, a Nádudvari Gasztro Bisztró és a Nádudvari Gasztro Színpad.

Magyar Termék Nagydíjas a Nádudvari E-mentes sajtkrém

„A Nádudvari Élelmiszer Kft idén 8. alkalommal vehette át a Magyar Termék Nagydíj kitüntető díjat. – mondta el az Élelmiszer online-nak Volosinovszki János ügyvezető igazgató. A korábbi években mind a tej, a hús és a mirelit üzletág termékei is kaptak díjat, idén az E-mentes termékcsalád negyedik tagja, a Nádudvari sajtkrém nyerte el a Magyar Termék Nagydíjat.

Ismét Magyar Brands díjas a Nádudvari

A Nádudvari márka 2013 után 2014-ben is elnyerte a MagyarBrands díjat. A MagyarBrands hazai márkákat díjaz, melyek termékei, szolgáltatásai a hazai és nemzetközi piacon olyan értékeket képviselnek, amelyek a vásárlók számára a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítják.

Arculatváltás a Nádudvarinál

Arculatváltáson megy keresztül a Nádudvari Élelmiszer Kft.: megújul a márka logója, a termékek csomagolása és a marketingkommunikáció is. A Hortobágyi Nemzeti Park közelében található, 100 százalékban magyar tulajdonú cég termékei 3 üzletágban is jelen vannak: a tejtermékek, a húsáruk és a mirelit kategóriában. A termékelőnyöket az új csomagoláson 3 különböző pecsét jelzi: „Minden ízében magyar”, „E-mentes” és „Hazai ízek – vidéki hangulat”.