Egészséges zöldségek, olaj nélkül – Magyar Termék Nagydíj a Nádudvarinak

Idén 7. alkalommal nyerte el a Nádudvari Élelmiszer Kft. a Magyar Termék Nagydíjat. A tejtermékek után a mirelitüzletág készítményeit is elismerték az innovációra épülő, kiváló minőségű termékek között. A Nádudvari mirelit termékei 2010-ben kerültek piacra, s közülük 2014-ben a gyorsfagyasztott, félkész, panírozott zöldségcsalád tagjai: a karfiol, brokkoli és gomba nyerték el a Magyar Termék Nagydíjat.
Egészséges zöldségek, olaj nélkül – Magyar Termék Nagydíj a Nádudvarinak
A termékfejlesztési folyamat fontos része a piaci igények felmérése. Kutatásaink azt mutatták, hogy hazánkban is trenddé vált az egészségtudatos táplálkozás mind az alapanyagok, mind az elkészítés módjának tekintetében. Ez a szempont vezette termékfejlesztőinket az olaj nélkül, sütőben is elkészíthető rántott zöldségek termékcsaládjának megalkotásakor – ezekből a termékekből akár 3 perc alatt tökéletes ebéd varázsolható.

Gyártástechnológiánk lényege, hogy az alapanyagként használt zöldségeket csak a minimális élelmiszer-biztonsági szempontokat figyelembe vevő kezelésnek vetjük alá. Tehát a termék kizárólag enyhén sózott zöldségből és ropogós, vékony panírrétegből áll, ezzel üzemi körülmények között is meg tudtuk őrizni annak házias jellegét. Panírozott, elősütött, gyorsfagyasztott zöldségeink nem csak azért egyedülállóak, mert szinte egyedüliként vannak jelen a piacon. A termékcsalád különlegessége, hogy alternatívát kínál azoknak, akik gyorsan és könnyen elkészíthető, egészséges falatokra vágynak.