A Nádudvari Élelmiszer Kft. mindkét üzeme megfelel a nemzetközi élelmiszer-ipari minőségi elvárásoknak

A húsüzem után, 2014 nyarán a Nádudvari Élelmiszer Kft. tejüzeme is megkapta az Internatiol Food Standard (IFS) minőségbiztosítási tanúsítványt.
Cégünk stabil működésre, vevőkörének szélesítésére, a vevői igények jobb kiszolgálására törekszik. Különböző tevékenységeink szolgálják ezt a célt, többek között az IFS élelmiszer-biztonsági irányítási rendszer IFS Food Standard Version 6. szerinti működtetése.
A Nádudvari Élelmiszer Kft. mindkét üzeme megfelel a nemzetközi élelmiszer-ipari minőségi elvárásoknak
Termékeink előállításánál törekszünk a HACCP élelmiszer-biztonsági alapelveknek megfelelő, az élelmiszer-biztonsági szempontból kifogástalan gyártási környezet és erőforrások megteremtésére, a jó higiéniai gyakorlat (GHP) és jó gyártási gyakorlat (GMP) alkalmazásával a higiénikus műveleti eljárások kialakítására, betanítására, fenntartására, ellenőrzésére, folyamatos javítására és fejlesztésére.
A szállítóinkkal kölcsönösen korrekt és előnyös kapcsolatot tartunk fenn, mert valljuk, hogy hosszú távú együttműködésünknek ez az alapja.

Munkafolyamataink környezetre gyakorolt hatását állandóan felülvizsgáljuk, ahol szükséges és lehetséges, a javítás érdekében beavatkozunk. A környezeti erőforrások megóvása érdekében fokozatosan csökkentjük üzemünk fajlagosenergia-felhasználását. Különös gondot fordítunk a talaj-, a víz- és a levegőszennyezés csökkentésére, valamint a termelési veszélyes hulladékaink szakszerű kezelésére, mennyiségük folyamatos csökkentésére, tervezett berendezéseinket energiaigény és hulladékminimum szerint optimalizáljuk.